Ghee olej kokosowy

Ghee olej kokosowy
 

Umieść kursor myszy nad aby powiększyć

 
Kod towaru 020241
 

Charakterystyki

Formularz zwolnienia   masło
Objętość, ml   500

Opis Ghee olej kokosowy

Ghee stała się ostatnio bardzo popularne. Powodem tego - rosnące zainteresowanie ludzi do zdrowego stylu życia i wszechstronny właściwości produktu: składniki zawarte w nim są bezpieczne po podgrzaniu, a jest to ziołowy lek przeciwdepresyjny, a ponadto zapobiega przedwczesnemu starzeniu się.

Ghi i jej korzystne właściwości:

NIH olej kokosowy jest dobrym źródłem witaminy E i 450 bardziej przydatnych składników.

Do 100 g na dzień są całkowicie absorbowane w ciele staje się źródłem energii, bez tworzenia tłuszczu. Niezrównana źródłem witaminy E (tokoferolu), najsilniejszy antyoksydant, a jeszcze 450 składników odżywczych. 

  • kwas laurynowy 50%
  • Kwas mirystynowy 20%
  • kwas palmitynowy 9%
  • 6% kwas oleinowy
  • kwas kaprylowy 5%
  • 3% kwas stearynowy
  • kwas linolowy 1%
  • 0,5% kwas kaprynowy
  • Całkowicie rozpuszcza się w temperaturze 32-34 °, bez tworzenia hollesterinovyh miażdżycowych.

Ostrzeżenie! Ze względu na fakt, że produkt ten jest niemal całkowicie pozbawiony wody i drobnych cząstek ciała, smak i zapach oleju kokosowego GHI nieco osłabiony. To jego własność może być nawet bardzo przydatny w produkcji różnych produktów kosmetycznych, kiedy używane do masażu, a także tych, którzy nie tolerują smak i zapach oleju kokosowego.

Jakie jest zastosowanie oleju kokosowego GHI w użytku na zewnątrz i wewnątrz pomieszczeń:

  • spowalnia proces starzenia się;
  • przy stosowaniu na skórę w celu ochrony jej przed zewnętrznymi wpływami środowiskowymi, jak: promieniowanie UV, zanieczyszczenia, pyły, powietrze, dymem papierosowym, itp
  • To przyczynia się do sprawnego i pięknej opalenizny;
  • Odżywia i nawilża skórę;
  • przy stosowaniu na włosy po umyciu utrzymuje strukturę włosów, zapobiegania końce posechennye sprawia, że włosy gładkie i zarządzaniu czesania;
  • ma korzystny wpływ na samopoczucie: łagodzi stres i zmęczenie psychiczne.

Sposób otrzymywania (zastosowanie) zaleca się fizjologicznej (jako alternatywa dla stosowania tłuszczów zwierzęcych, z wykorzystaniem na czczo) i zabiegów kosmetycznych. 

Skład: 100% ekstrakcji oleju z miąższu zielonego kokosowego.

Wartość energetyczna na 100 g produktu: tłuszczu, 99,9 g węglowodanów białka 0 g 0 g kalorii 825 kcal.

Przeciwwskazania: idiosynkrazji.

Warunki przechowywania: przechowywane w suchym i ciemnym miejscu niedostępnym dla dzieci w temperaturze od 0 do 25 ° C

Okres ważności: 6 miesięcy od daty produkcji.

Producent: Ukraina, Odessa miasto.

Produkt:  olej, 500 gramów.

Możesz też kupić Ghee olej kokosowy z chlorofilem

Z tym towarem również kupują

 
 

Kontakty

Centrum fungoterapii, bioregulacji i ajurwedy w Kijowie
(główne biuro)

03022, Ukraina, Kijowska, Kijow, ul. Vasylkowska, dom 38
  • +38 (044) 331-74-XX
 
Napisać zawiadomienia
Wybierzcie formę zwrócenia :
 
 
 
Identyfikator strony
Identyfikator strony:
1234

Poszukiwanie
 
 

Zamknąć
 
 
Zamówić dzwonek
person
phone
email
record_voice_over
create